marți, 4 septembrie 2012

căutând adevărul...

"Este oare adevărat că cei care par foarte siguri pe ei, sunt de fapt cei mai slabi?; că cei care îşi petrec viaţa protejându-i pe alţii, sunt de fapt cei care au ei însuşi nevoie de protecţie?

Este adevărat că cei care se îmbracă în roşu au încredere deplină în ei? Este adevărat că cei care se îmbracă în galben sunt cei care sunt siguri, care se bucură de frumuseţea lor? Este adevărat că cei care se îmbracă în negru sunt cei care vor să treacă neobservaţi, cei care au nevoie de înţelegere şi ajutor?

Este adevărat că atunci când ajuţi pe cineva, ajutorul ţi se întoarce de două ori? Este adevărat că este mai uşor să-ţi exprimi sentimentele în scris decât să le spui cuiva în faţă, dar că au mai mare valoare dacă le spui cuiva în faţă? Este adevărat că dacă ceri ceva cu credinţă, dorinţa îţi va fi îndeplinită?

...ca să aflăm dacă este sau nu adevărat, ar trebui să încercăm toate astea singuri; să ajutăm pe cineva despre care ştim că este la ananghie, că trece printr-o perioadă grea, care are un necaz şi pe care ştim că-l putem ajuta...atunci vom vedea că ajutorul dat de noi se va întoarce la noi..."

Niciun comentariu: