miercuri, 3 iunie 2009

viaţa nu se măsoară în numărul de respiraţii din fiecare moment, viaţa se măsoară după momentele care îţi taie respiraţia...

De ce măsura iubirii este pierderea ei?". De ce odată cu pierderea iubirii realizăm care a fost de fapt măsura ei? Întrebări peste întrebări, gânduri fugare, analize intense şi până la urmă, foarte puţine răspunsuri.

O foarte puternică poveste de dragoste, Scris pe trup este, după declaraţiile autoarei, o descoperire a sinelui prin metaforele dorinţei şi ale bolii. Un roman intens, ca o scrisoare de dragoste, în care personajele se caută neştiind că există, se găsesc într-o noapte ploioasă şi se iubesc nebuneşte, pentru că până la urmă să rătăcească iremediabil drumul unul spre celalalt. Un adulter văzut din perspectiva amantului, iubirea văzută ca un limbaj Braille inscripţionat pe trup, descifrabil însă doar dintr-un anumit unghi, ca un cod secret, urma tuturor iubirilor epuizate si pierdute. Amanţii nu se supun la ceea ce se aşteaptă de la ei, ci îşi trăiesc sentimentele independent şi intens.

...după această prezentare a cărţii, nu e greu de înţeles de ce alegi să o cumperi şi mai ales, de ce alegi să o faci cadou...cu următoarea dedicaţie: life is not measured by the breaths you take every moment, life is measured by the moments that take your breath away...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Foarte frumos, apreciez ceea ce faci, stiu ca nu este usor am inceput si eu un blog chiar azi si sper sa fie un blog bun. Bafta!